Bogdan Ivan: Cer de urgență tuturor Primarilor din Argeș să ȋi scutească pe micii producători din piețe de plata chiriei

După ce piețele agroalimentare care funcționează ȋn interior au fost ȋnchise de către Guvern, candidatul PRO România Argeș la Camera Deputaților le cere tuturor primarilor din județ să ajute micii producători prin scutirea de plata chiriilor ȋn următoarele trei luni.

“Le cer de urgență tuturor primarilor din județ să ȋi scutească de plata chiriei ȋn piețe pemicii producători români, ȋn următoarele trei luni. Dacă Guvernul a venit cu o asemenea măsură aberantă, care ȋi falimentează, practic, haideți să dăm dovadă de solidaritate și să ȋi ajutăm noi, pe plan local.

Fac apel ȋn special la primarii din orașele mari, precum Pitești, Curtea de Argeș, Câmpulung sau Costești. Bugetele locale nu stau ȋn banii aceștia, dar familiile agricultorilor, da. Unii nu au altă sursă de venit decât produsele pe care le cultivă și le vând ȋn piețe, nu putem să ȋi lăsăm fără niciun leu, acum, ȋn prag de iarnă. Trebuie să fim oameni, ȋnainte de toate”, a declarat Bogdan Ivan.

REALIZAT DE ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL, LA COMANDA PRO ROMÂNIA ARGEŞ – CMF 11200008

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.