Ultimul post vacant scos la concurs de primăria municipiului Câmpulung este unul de consilier, clasa I, grad profesional superior, pentru Compartimentul Resurse Umane, Registratură. Post ce ar fi trebuit să fie ocupat prin transfer la cerere şi pentru care era vizată o anumită persoană.

Numai că, în urma anunţului public, mai mulţi funcţionari publici s-au arătat a fi interesaţi de un transfer de la o primărie de comună la cea de municipiu, fapt pentru care postul va fi ocupat în urma rezultatului unui interviu ce va avea loc în data de 22 mai 2017, la ora 10.00.

N.red. Nu am putut menţiona şi câte persoane s-au înscris la interviu din motive obiective. Ca să poţi obţine oficial, pe loc ori în 24 de ore, date de câte persoane s-au înscris la interviu ai nevoie de nervi de oţel sau de cele 30 de zile necesare pentru un răspuns pe Legea 544, privind liberul acces la informaţiile de interes public. Asta pentru că la primăria Câmpulung e o problemă cu telefoanele, deoarece când răspunde pe telefonul secretariatului femeia de serviciu, când răspunde vreun funcţionar cu liber în orar. Persoane ce nu credem că au în fişa postului şi munca de secretariat, muncă ce presupune şi redirecţionarea către diverse birouri din cadrul primăriei municipiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.