„Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia va fi din ce în ce mai puternică!” – directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat

Miercuri, 27 septembrie, începând cu ora 11.00, la Consiliul Județean Argeș a avut loc ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Cu acest prilej, a fost aleasă noua conducere a CpDR, respectiv președinte – Dan Manu, președintele Consiliului Județean Argeș, și vicepreședintele CpDR – Victor Moraru, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

De asemenea, un proiect important pe ordinea de zi a acestei ședințe a fost aderarea Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia la proiectul „Respect pentru Valorile Naționale”, proiect inițiat de Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Centrul Cultural Județean Argeș, Academia Română – Secția Arte, Arhitectură și Audiovizual și DACIN SARA.

Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia este alcătuit din 28 de membri, câte patru de la nivelul fiecărui judeţ din regiunea noastră (Argeş, Călăraşi, Dâmboviţa, Giurgiu, Ialomiţa, Prahova şi Teleorman), după cum urmează: preşedintele consiliului judeţean, reprezentantul consiliilor locale municipale, reprezentantul consiliilor locale orăşeneşti, reprezentantul consiliilor locale comunale.

„Vreau să îi mulțumesc domnului președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, AlexandruOprea, pentru modul în care a condus până acum Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia. Am avut o colaborare foarte bună, nu numai la conducerea CpDR, dar și ca președinți de consilii județene. Împreună cu domnul președinte Victor Moraru vom continua ceea ce merge bine și foarte bine la nivelul CpDR pentru dezvoltarea regiunii noastre. Vreau să îl asigur pe domnul director Liviu Mușat, cel care conduce ADR Sud-Muntenia, de tot sprijinul nostru. Nu este important cine conduce CpDR, ci importante sunt proiectele noastre. Se știe că în perioada următoare vor fi semnate și implementate sute de proiecte, așa că este necesară o atenție în plus față de anii precedenți” – Dan Manu, președintele Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia.

„Aș dori să adresez și eu sincere și calde mulțumiri domnului președinte Alexandru Oprea, pentru modul cum a înțeles să-și îndeplinească atribuțiile de președinte al CpDR. Am simțit de-a lungul acestui mandat că Agenția de Dezvoltare Regională Sud Muntenia are în Consiliul pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia un sprijin permanent și susținut, iar Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia are – și sunt convins că va avea în continuare – un reprezentant important al intereselor comunităților noastre. De asemenea,  vreau să-l felicit pe domnul președinte Dan Manu pentru faptul că a devenit președinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia și să ne exprimăm convingerea că și în perioada mandatului dânsului Regiunea de Dezvoltare Sud Muntenia va fi din ce în ce mai puternică, implicarea ADR Sud Muntenia va fi ca și până acum totală și – sperăm noi – la nivelul de competență așteptat de comunitățile noastre” – directorul ADR Sud Muntenia, Liviu Mușat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.