ANFP caută director economic pentru primăria Câmpulung

În zi de 13 iunie 2016, Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a scos la concursprimaria 2 postul vacant de director executiv – Direcţia Economică şi Fiscală din cadrul primăriei Câmpulung. Concursul pentru postul de director economic în primăria Câmpulung va avea loc în data de 14 iulie 2016 şi se va desfăşura la sediul ANFP din Bucureşti.

Condiţiile de participare sunt:

– studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în ştiinţe economice;
– studii de masterat sau postuniversitare absolvite în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, în condiţiile legii;
– vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 3 ani;
cunoştinţe de operare PC – nivel mediu.

Este de subliniat că postul de director economic, din cadrul principalei instituţii publice câmpulungene, a rămas vacant în urmă cu aproape trei ani, iulie 2013, după ce economistul Gheorghiţa Nestor s-a pensionat.

De asemenea, în primăria Câmpulung, vacante mai sunt şi posturile de arhitect şef şi şef al Poliţiei Locale, posturi ce urmează a fi scoase la concurs.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.