Aflaţi cine şi de ce a declarat: „În privinţa candidaturii nu cred că mă mai răzgândeşte nimeni şi nimic!”

 

Luna ianuarie 2016 a fost startul jocurilor pentru desemnarea candidaţilorprimar Rucar Ionel Dulama (3) ce vor intra în cursa electorală pentru alegerile din vara acestui an. În interiorul formaţiunilor politice s-au aprins focurile, pe unele „hornuri” ieşind fumul alb, pe altele ieşind atâta fum de a învăluit sediile în ceaţă.
În acelaşi timp, din ce în ce mai mulţi primari în funcţie au declarat că n-ar mai candida, unii datorită problemelor legale, alţii considerând că au destule mandate la activ, etc.
Printre aleşii care au declarat că înclină mai mult spre a nu mai candida se află şi primarul Rucărului, Ionel Dulamă, aflat la cel de-al doilea mandat şi care a precizat pentru ZiarExclusiv că:
„Nu mai sunt aşa hotărât să candidez, familia nu mă mai susţine în acest demers. Important este să-mi duc până la capăt tot mandatul. Pe final vreau să fac asfaltările.
În privinţa candidaturii nu cred că mă mai răzgândeşte nimeni şi nimic! Totul este să mai fac acum ce se mai poate face din promisiunile pe care le-am făcut. Să le duc la îndeplinire”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.