A fost pus în dezbatere publică proiectul bugetului Consiliului Județean Argeș pe anul 2023

Președintele Consiliului Județean Argeș, Ion Mînzînă, a anunțat, în cadrul ședinței extraordinare de astăzi, 5 ianuarie 2023, a Consiliului Județean Argeș, desfășurată în sistem on-line, că proiectul de buget pentru anul 2023 a fost postat spre dezbatere publică pe site-ul instituției.

“Cu această ocazie vă anunț pe dumneavoastră, consilierii județeni, și îi informez și pe cetățeni și pe toți cei interesați că pe site-ul Consiliului Județean Argeș a fost pus în dezbatere proiectul de buget pe anul 2023. Sigur, acest proiect va suferi anumite modificări, pentru că încă așteptăm ca Finanțele Publice să ne transmită dacă și cât vom avea excedent pe anul trecut. Și, evident, nu avem sumele din Programul Național de Dezvoltare Locală “, a transmis președintele Ion Mînzînă.

Proiectul de buget pe anul 2023 al Consiliului Județean Argeș poate fi vizualizat pe site-ul CJ Argeș la linkul https://www.cjarges.ro/en/proiect-buget-20231

De asemenea, în ședința de astăzi, prima din acest an, Consiliul Județean Argeș a adoptat un proiect de hotărâre prin care a fost preluat ca venit la bugetul local pe anul 2023 excedentul din execuția bugetului de venituri și cheltuieli a activității finanțate integral din venituri proprii a Căminului de Persoane Vârstnice Mozăceni la finele anului 2022, în sumă de 61.562,16 lei. Acest excedent este o sursă de finanțare din venituri proprii provenit din contribuția lunară de întreținere a persoanelor vârstnice, care va fi preluat la bugetul local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.