Video! Arde Pensiunea Brâncovenească!

UPDATE

Reprezentanții ISU Argeș au transmis că cea mai probabilă cauză, care a dus la izbucnirea  incendiului, este ”efectul termic produs la nivelul unui canal, coș de fum amplasat ori neprotejat termic față de materiale combustibile de pe fațada clădirii”.

UPDATE – 23.55 

În misiunea de a se lupta cu flăcările au fost angrenate forțe de intervenție de la 5 Detașamente, mai exact 37 de subofițeri și 3 ofițeri.
Comanda intervenție a fost preluată de către prim adjunctul inspectorului șef locotenent colonel Alin Berevoescu.
Pompierii ajunși la fața locului au reușit să localizeze incendiul și să evite propagarea flăcărilor la întreaga clădire.
În urma primei evaluări a pagubelor s-a constatat ca a fost afectată bucătăria, pe o suprafață de aproximativ 100 de mp și acoperișul pe circa 100 mp.
În clădire nu erau clienți, doar proprietarii care au reușit să se evacueze pe cont propriu.

La această oră – 22.30, pompierii se luptă cu flăcările care au cuprins Pensiunea Brâncovenească situată pe strada Brâncoveanu, din municipiul Câmpulung.

Inițial, pompierii au intervenit cu patru autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor, însă în sprijin au mai fost chemate să intervină încă trei autospeciale de stingere.

Din datele preliminare, ”flăcările s-au manifestat violent la aproximativ 100 mp de acoperiș și la o încăpere de circa 80 mp.”, au precizat reprezentanții ISU Argeș.

Revenim cu amănunte!

Foto și video ISU Argeș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.