Prefectul Radu Perianu, reprezentantul Guvernului în județul Argeș a anunțat astăzi că ”23010  tichete pentru persoane vaccinate sunt disponibile la acest moment în județul Argeș. Numărul acoperă necesarul din septembrie și până la jumătatea lunii octombrie.

Tichetele de masa se acordă persoanelor vaccinate cu schemă completă, de la centrele unde au fost imunizate, în baza registrului de evidență făcut de unitățile respective în acest sens.

Bonurile vor fi completate cu datele beneficiarilor când vor fi distribuite. În aceleași registre vor apărea și semnăturile persoanelor care primesc.

Bonurile nu pot fi ridicate de aparținători!”.

Totodată, prefectul a ținut să precizeze faptul că mult așteptatele tichete ”se acordă persoanelor vaccinate cu schemă completă, adică prima doză și rapelul în cazul vaccinurilor Pfizer, Moderna, AstraZeneca și doză unică pentru Johnson&Johnson. Nu beneficiază cei vaccinați cu doza a treia, de la 3 septembrie până acum”.

Cert este că, deși promise, tichetele sunt încă așteptate de cei ce s-au vaccinat și după data de 15 octombrie a.c. Însă nu s-a precizat și data când vor ajunge respectivele tichete la toți beneficiarii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.