Uniunea Salvaţi România, filiala Argeş, a interpelat în baza Legii 544, privind liberul acces la informaţiile de interes public, un număr de 43 de primării argeşene printre care se numără şi cea a municipiului Câmpulung.

USR le solicită primarilor să răspundă la un set de întrebări ce privesc proiectele, investiţiile, fondurile bugetare, numărul angajărilor, etc. Un subiect extrem de interesant în momentul în care se vor primi răspunsurile, mai ales că şi întrebările sunt extrem de pertinente şi pot să facă lumină în mai multe probleme ce au ridicat mari semne de întrebare în decursul timpului.

„Au fost adresate 12 întrebări în legătură cu bugete, investiţii, număr de angajaţi, fonduri europene şi PNDL.

Dintre cele 43 de primării au răspuns complet doar 5, şi anume: Mozăceni, Săpata, Hârtieşti, Lereşti, Băbana.

3 primării au trimis date parţiale: Lunca Corbului, Stolnici şi Ţiţeşti.

2 primării au solicitat mărirea termenului de răspuns: Mărăcineni şi Rociu.

Către 4 primarii am retrimis interpelarea datorită unei greşeli de fond, urmând să primim răspuns până cel târziu 27.07.2019: Davideşti, Izvoru, Recea Uda.

Nu au răspuns: Albota, Bârla, Boteni, Bradu, Buzoeşti, Căldăraru, Dărmăneşti, Hârseşti, Miceşti, Mirosi, Negraşi, Costeşti, Popeşti, Râca, Slobozia, Ştefan cel Mare, Suseni, Ungheni, Vultureşti, Cocu, Poiana Lacului, Moşoaia, Vedea, Albeştii de Muscel, Bughea de Jos, Bughea de Sus, Mioarele, Câmpulung, Poienarii de Muscel.

În cazul în care primarii nu vor înţelege să răspundă până la finalul lunii Iulie, vom face demersuri la instanţele de judecata civilă.”, au precizat liderii USR Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.