AGL – Argeş Gaming League, dă startul unei noi ediții LAN și își propune să aducă împreună pasionați de sport electronic, gameri, YouTuberi, dar și pe cei mai importanți dezvoltatori de jocuri din Argeş şi din ţară, precum și cele mai noi jocuri ale momentului.

„Ne-am dorit să avem o limită pentru participanţi pentru a asigura premiile şi timpul turneului în informaţiile adiţionale, fără prea multă improvizare.”, este precizarea făcută de către organizator.

După modelul sportiv LCS și LEC, argeşenii au lansat competiția jocului electronic League Of Legends, produs de Riot Games.

AGL este o competiție ambițioasă care demarează a doua ediție în ceea ce se anunță un pas important pentru istoria jocurilor electronice în judeţul Argeş. Peste douăzeci de jucători amatori şi profesionişti se vor duela pentru un titlu de prestigiu, dar și pentru produse de gaming care le-ar putea îmbunătăţi şi evolua modul de joc.

Riot Games a avut o campanie de promovare masivă, astfel că publicul de pretutindeni, dar mai ales din judeţul Argeş, a putut afla toate detaliile despre curajosul proiect.

Drepturile de televizare vor fi date de platformele Twitch şi YouTube, pentru a transmite competiția şi mai ales finala din ediţia prezentă, meciuri comentate de Dobre Rareş.

League Of Legends continuă să fie un fenomen pe piața titlurilor MOBA E-Srpots competitive, iar asta se datorează parțial diversității personajelor.

În prezent echipa AGL – Argeş Gaming League sunt în căutare de o echipă care să stabilească împreună o nouă şi puternică răspândire în mai multe oraşe din judeţ şi nu numai.

Jucătorii sunt împărţiţi în general în clanuri sau clanuri multigaming. Un clan multigaming are în componenţă echipe sau jucătorii pentru mai multe jocuri, de exemplu Counter Strike, League Of Legends, DOTA, Warcraft3, Fifa sau Team Fortress2.

Despre noi? Integrare totală? Suntem o echipă de gameri pasionaţi şi în acelaşi timp mici agenţi eCommerce amatori, ce ne dorim să organizăm cele mai profi, sincere şi la punct turnee de League Of Legends prin diverse modalităţi.

„Avem nevoie de minimum trei zile la dispoziţie pentru a crea un astfel de turnee.

Nu pot spune că am început dintr-o joacă acest proiect, mai mult a fost o ţintă pe care mi-am dorit să o urmărim până când vom observa reuşite şi un feedback suficient de puternic să ne motiveze să continuăm. Am participat şi pot spune că particip în continuare la astfel de turnamente de jocuri video mai mari şi mult mai cunoscute şi consider că şi acest aspect mă motivează să continui să creez împreună cu echipa mea astfel de turnamente accesibile şi pentru oraşul unde locuiesc de câţiva ani, Câmpulung. Eu, sunt născut în Miercurea-Ciuc (Harghita), acolo am copilărit, acolo am făcut o mare parte din şcoală, iar ulterior m-am mutat împreună cu familia aici, la Câmpulung, unde pot spune că m-am ataşat de oameni şi m-am obişnuit foarte repede cu tot ceea ce îmi oferă oraşul. Pot spune că şi la Câmpulung e ca acasă.”, este declaraţia pe care tânărul Mihai Flavian Băţăgui ne-a făcut-o cu privire la pasiunea sa pentru jocurile video şi ce l-a determinat să aibă curajul de a demara un proiect destul de ambiţios.

Flavian nu ar fi reuşit să-şi vadă visul împlinit dacă nu ar fi avut susţinere din partea principalului sponsor FYK – Costi Marius, dar şi din partea lui Fuiorescu Mihai, administratorul sălii de gaming, unde sunt susţinute, la Câmpulung, aceste turnee: BaloLand.

Înscrierea în turneul de la Câmpulung:

Acest turneu are  taxă de înscriere în valoare de (zece) 10 lei pe jucător, participant.

Se achită în incinta sălii de gaming Baloland Câmpulung „Gaming Heaven”.

Reguli de joc:

Hartă: Howling Abyss

Mod: Blind Pick

Mod de luptă: Duo Battle (2V2) – Până la distrugerea Nexusului

18 Octombrie 2019, Vineri – (8) Echipe » Echipa câştigătoare se califică pentru 20 Octombrie 2019

19 Octombrie 2019, Sâmbătă – (8) Echipe » Echipa câştigătoare se califică pentru 20 Octombrie 2019

20 Octombrie 2019 – Duminică – (Grand Finals) – (2) Echipele finaliste se vor duela pentru mare premiu al turneului AGL DUO „SQUAD UP” [2V2 BATTLE MATCH-UP]

Echipele pierzătoare din finala mică de pe 18 Octombrie 2019, Vineri, şi 19 Octombrie 2019, Sâmbătă, se vor confrunta pentru ocuparea locului trei în clasament, duminică la (Grand Finals) alături de celelalte echipe avansate.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.