La finele săptămânii trecute, în perioada 17 – 19 mai 2019, la Cluj – Napoca, a avut loc Convenţia Naţională a Lions Clubs Districtul 124 România.

În cadrul întâlnirii, „leii româneşti” şi-au ales noul guvernator, pentru anul 2019 – 2020, în persoana omului de afaceri câmpulungean Dan Şain.

„O nouă echipă pregătită de drum, Lions Clubs District 124 România cu noi servicii dedicate comunităţii, cu noi proiecte şi speranţe. Respect implicării tuturor! Mulţumesc pentru încredere!”, este mesajul transmis de Dan Şain proaspătul Guvernator al Lions Clubs Districtul 124 România.

*În 2016, Asociația Lions Clubs International a devenit cea mai mare organizaţie de voluntari din lume. Este prezentă în peste 200 de ţări, având 842 districte cu peste 45.000 de cluburi şi peste 1.400.000 de membri. În România, Districtul Lions 124, înființat în 1994, este format din 65 de cluburi în care activează peste 1.300 de membri.

Denumirea organizaţiei provine de la iniţialele cuvintelor „Liberty, Intelligence, Our Nations Safety” iar sigla are ca elemente figurative doi lei, unul ce priveşte cu mândrie spre trecut, iar altul ce priveşte cu încredere activitatea viitoare a membrilor asociaţiei. Sloganul organizaţiei „We serve”, adică „Noi servim”, este deviza membrilor cluburilor Lions din toată lumea. 
La ora actuală, Cluburile „Lions” servesc nevoile comunităților în care activează, având ca obiectiv dezvoltarea unui climat de toleranță, înţelegere și promovare a competenţei, participând activ la viaţa socială a urbei, în spiritul dezvoltării civismului și valorilor morale.

Misiunea Cluburilor Lions este crearea şi menţinerea unui spirit de înțelegere între toţi oamenii prin oferirea voluntară de sprijin umanitar, celor aflați la nevoie. Membrii Lions contribuie zi de zi la realizarea acestei generoase misiuni prin implicarea în comunitate şi prin cooperare cu alte cluburi din țară și de peste hotare.

Lions înseamnă a oferi şanse unui tânăr talentat, a face o bucurie unei persoane vârstnice, înseamnă a oferi speranţă celor mai puţin norocoşi. Lions înseamnă un zâmbet pe buzele unui copil orfan, un licăr de lumină în ochii unei persoane cu probleme de vedere sau sprijin pentru persoanele cu handicap.

Pentru membrii Lions „NOI SERVIM” este mai mult decât un motto. Este o prioritate şi o filozofie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.