Un consilier local PSD este hotărât să candideze independent pentru fotoliul de primar

Până în prezent nici o formaţiune politică locală nu şi-a prezentat oficial candidatul la fotoliul de primar pentru mandatul 2020 – 2024. De aici şi tot felul de speculaţii, de supoziţii şi de comentarii privind cine o să candideze pentru funcţia ocupată în prezent de social – democratul Liviu Ţâroiu.

Primul care a spart gheaţa şi ne-a declarat că o să candideze ca independent este consilierul local Nicolae Dumitrescu, omul care în mai multe rânduri a avut tăria de a-şi critica şefii de partid.

Motivul care l-a determinat pe consilierul local PSD Nicolae Dumitrescu să candideze independent pentru funcţia de primar al municipiului Câmpulung (2020 – 2024): „Dragneizarea, teleormanizarea PSD, inclusiv a liderilor locali care au confiscat organizația municipală şi care fac numai prostii după bunul lor plac!”.

Potrivit alesului local, în sfera politică vor interveni schimbări la minut, existând cazuri în care actualii social – democraţi vor părăsi barca PSD-ului pentru a-şi găsi un loc pe listele altor partide aflate în graţiile electoratului.

„După ce a căzut “proastă lui Dragnea” o să vedeţi câţi dizidenți vor apărea în partid, ce se vor jura că au luptat împotriva teleormanizării! Ca după comunism!

După rezultatul lamentabil de la europarlamentare, pesediştii dragnişti în loc să mănânce un tort cu prietenii (proromaniştii,  aldiştii), exact ca în bancul cu întrebarea de la radio Erevan, au preferat să mănânce un kkt singuri (cu Dăncilă)!!! Mi-e teamă să nu le iasă pe nas îngâmfarea şi la anul la locale!”.

Este de precizat că Nicolae Dumitrescu a fost singurul consilier local PSD care a mai ridicat vocea în faţa primarului Liviu Ţâroiu, totodată punând sub semnul întrebării multe dintre acţiunile edilului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.