Un câmpulungean la „Câştigă România”!

După preselecţia ce a avut loc la Braşov, câmpulungeanul Marius Nicolae Toader, a ajuns la emisiunea – concurs de cultură generală difuzată la TVR 2 şi prezentată de Virgil Ianţu.

În fiecare ediţie, în platoul emisiunii se află trei concurenţi. Calculatorul alege de pe harta României un judeţ de graniţă ca punct de plecare, iar misiunea celor aflaţi în concurs este să ajungă într-un alt judeţ, tot de graniţă. Pentru a merge mai departe, participanţii trebuie să răspundă corect la întrebări de cultură generală ce au legătură cu judeţele prin care trec. Concurentul care reuşeşte să câştige zece ediţii consecutive, maximum de ediţii la care poate participa prin regulament, intră şi în posesia Marelui Premiu Câştigă România, un autoturism.

„MARIUS – NICOLAE TOADER vine din prima Capitală a Țării Românești, Câmpulung Muscel. Este căsătorit și are o fată majoră. A lucrat la ARO, producătorul de vehicule de teren din municipiu, iar apoi a devenit întreprinzător particular și ziarist în presa locală din Argeș. În prezent este promotor de marketing social-turistic în cadrul unor asociații civice și culturale. Se relaxează ascultând muzică rock, citind sau ocupându-se de o altă pasiune: fotografia! A venit la concurs însoțit de un prieten, MIHAI DUMITRAȘCU, concurentul pe care l-ați putut urmări joi în concurs!

MARIUS – NICOLAE TOADER a învăţat de unul singur şi se mândreşte cu asta. E, aşa cum ne-a mărturisit, multispecializat. O vreme a lucrat şi în presă. E radioamator pasionat, colecţionar, interesat de cultura geto-dacilor, dar şi de fotbal şi Formula 1. A descoperit concursurile la radio şi pe internet. I se par o provocare, dar până acum nu a participat la niciun concurs de tv. Astă seară va fi pentru a doua oară faţa în faţa cu Virgil Ianţu şi vom vedea cât de bine se va descurca!”, este descrierea pe care i-au făcut-o cei din echipa „Câştigă România”.

Foto sursa Facebook – Câştigă România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.