Președintele Klaus Iohannis a primit sâmbătă, la Sinaia, premiul ”Garantul democrației” din partea Tineretului Național Liberal la Gala TNL ”Mircea Ionescu Quintus”. În cadrul evenimentului, organizația  Argeș a Tineretului Național Liberal a primit o  distincție națională pentru organizarea evenimentului Centenar, Caravana Tricolorului în  județul marilor Brătieni.

Gala Premiilor TNL „Mircea Ionescu – Quintus” a avut loc la Centrul Internațional de Conferințe „Casino” din Sinaia și a avut în prim plan recunoașterea și promovarea meritelor tinerilor liberali din întreaga țară, aprecierea efortului și a muncii acestora, precum și încurajarea și stimularea activității lor în apropiatele cicluri electorale.

Klaus Iohannis a fost distins cu Premiul „Garantul democrației” acordat de tinerii liberali, care „au convingerea că activitatea domniei sale este cea mai înaltă expresie a garanției pentru România pe care o putem oferi împreună, acum și de astăzi înainte.”

Președintele TNL Argeș, Hristescu George – Cristian , a spus : “mă simt onorat pentru acest premiu pe care filiala Argeș  l-a primit la Gala TNL. Acest premiu ne dovedește ca organizația TNL Argeș are activitate și este respecatată la nivel național.” 

“Le mulțumesc colegilor din organizația TNL Argeș, fără de care acest premiu nu ne-ar fi revenit. Premiul este pentru întreaga organizație. Și noi  garantăm pentru România!”, a mai declarat George Hristescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.