Test pentru nesimţirea parlamentarilor care după pensiile speciale vor 12.000 lei pe lună: 6 luni cu salariul minim pe economie, casă cu chirie şi doi – trei copii în întreţinere

Colegiul electoral cu numărul 1, respectiv o bună parte din zona Muscel areiani si marin parlamentari invizibili la alegător, apărând doar o dată la patru ani pentru a cerşi voturile ce-i propulsează în funcţii cu n beneficii. În afara avantajelor de a se face că muncesc în slujba cetăţeanului, parlamentarii au de gând să-şi mărească indemnizaţiile, la 12.000 lei pe lună, indemnizaţii ce actual sunt 5.000 – 6.000 lei pe lună. De aceste avantaje, adică de o indemnizaţie nesimţită vor beneficia şi senatorul Iani Popa şi deputatul Gheorghe Marin, care timp de patru ani s-au spetit pentru binele lor, nu cel al Câmpulungului şi al zonei Muscel.
Poate nu ar fi rău ca toţi ce doresc să devină’, sau să redevină, parlamentari în 2016 să treacă testul supravieţuirii, pe care îl trec lună de lună cei ce îi votează. Adică să trăiască vreme de şase luni de zile cu salariul minim pe economie, la patron cu carte de muncă pe numai două ore, să aibă în întreţinere vreo doi – trei copii şi o soţie fără loc de muncă. Plus nişte părinţi pensionari la limita supravieţuirii, cu tratamente aşa zis compensate şi vizite periodice la medic. Să vedem dacă poate supravieţui în aceste condiţii şi care îi vor fi datoriile la final de „perioadă de probă” a candidaturi. Poate numai aşa vor înţelege că nu merită să aibă nici măcar actuala indemnizaţie, de circa 6.000 de lei pe lună, pentru că activitatea domniilor lor e nulă pentru bunul trai al populaţiei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.