Luni, 01 noiembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au legitimat 42 de persoane și au verificat 23 de societăți comerciale, precum și 9 mijloace de transport persoane.

De asemenea, au fost efectuate instruiri cu reprezentanții operatorilor economici, dar au fost efectuate și verificări în ceea ce privește respectarea legislației în vigoare, pentru prevenirea răspândirii virusului SARS Cov-2.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 3.350 de lei, conform Legii 55/2020, ca urmare a nerespectării obligației de a purta masca de protecție.

De asemenea, polițiștii Biroului de Ordine Publică Câmpulung au depistat pe str. Negru Vodă din Câmpulung, un bărbat de 24 de ani, din Cetățeni, care nu a respectat măsura carantinării la o adresă aleasă, de pe raza localității de domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 55/2020, iar situația constatată a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.