„T…RENul lui Moș Crăciun”: o călătorie de poveste!

CFR Călători a dat startul Sărbătorilor de iarnă prin organizarea evenimentului T…RENul lui Moș Crăciun, care a pornit  în călătoria sa magică în data de13 decembrie 2016.

Ajuns la a 4-a ediţie, evenimentul a fost dedicat celor mici și a avut o implicare socială în viaţa comunităţii.

T…RENul a fost format din vagoane care au purtat, pentru o zi, numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer. Pornim astfel într-o călătorie magică și o atmosferă de sărbătoare, într-o lume plină de veselie și zâmbete cu și pentru copii, cu spectacol de magie, expoziție de desene, trenulețe electrice și cu povești din lumea minunată a copilăriei.

Invitații speciali ai evenimentului au fost micuții de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor, mulți dintre ei aflându-se la prima  lor călătorie cu trenul. Pe parcursul călătoriei, copiii au învăţat că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.

Aproape 150 de copii au început astfel aventura de căutare a lui Moș Crăciun în călătoria cu trenul pe ruta București-Sinaia în cadrul evenimentului special organizat de CFR Călători, cu sprijinul CNCF CFR SA, HDH Management/Holy Molly, Editura Litera, Kika și Fundația Cărturești.

În așteptarea lui Moș Crăciun, timp de aproximativ 6 ore, micuţii au participat interactiv la diferite acţiuni. Au vizitat celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia, expoziția de Trenuleţe Electrice, şi s-au bucurat de expoziția de desene organizată în tren, iar la întoarcere, un călător special s-a aflat în tren alături de copii: Moș Crăciun.

„T…Renul lui Moș Crăciun!”: O poveste magică ce a prevestit Spiritul Crăciunului cu emoții, zâmbete, bucurie, surprize…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.