Social – democraţii sunt siguri că Dragnea îi va conduce spre câştigarea parlamentarelor

 „PES activists România are încredere că Liviu Dragnea va duce stânga la victorie lapsd 2 alegerile parlamentare”, este concluzia pe care social – democraţii argeşeni au tras-o după întâlnirea pe care reprezentanţii PES activists România au avut-o la Piteşti. Întâlnire la care au participat Dan Manu, Ion Mânzână, deputatul Gheorghe Marin, dar şi alţi pesedişti cu funcţii publice.

„Reuniți la Pitești, în cadrul Adunării Generale, reprezentanții PES activists România au discutat despre rezultatele alegerilor locale și acțiunile care urmează a fi realizate în perspectiva alegerilor parlamentare.

„Alegerile locale au dovedit că stânga românească are proiectele cele mai credibile pentru dezvoltarea comunităților locale. Rezultatele noastre au fost lăudate de colegii din Partidul Socialiștilor Europeni (PES) și fac din Partidul Social Democrat una dintre cele mai puternice formațiuni politice de stânga din Europa.

Suntem convinși că președintele PSD, Liviu Dragnea, va conduce stânga la victorie la alegerile parlamentare”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele-coordonator național al PES activpsd 1ists România.

În cadrul Adunării Generale au fost prezenți o parte dintre aleșii locali ai PSD activi în cadrul organizației PES activists România și s-a discutat despre recentele evoluții în politica europeană în contextul Brexit-ului.”, este comunicatul transmis de PSD Argeş.

 

3 COMENTARII

  1. Da, au un dar de a alege numai puscariabili, numai oameni capabili de a primi condamnari! Ai puscarie sau ai cu suspendare, psd te lanseaza in functii inalte….Esti corect atunci ai o problema ! Nu le e sila de ei insisi? Sau s-au obisnuit cu mirosul?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.