Senatorul Marin şi-a pus în cap şi transportatorii argeşeni!

La începutul acestei săptămâni, Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) a anunţat, printr-un comunicat de presă, că Ordinul de Ministrul privind transportul interjudeţean şi judeţean de persoane nu reprezintă un „monopol” şi că, în cazul promovării actului normativ în forma actuală, federaţia este pregătită pentru a acţiona în consecinţă prin declanşarea unor proteste la nivel naţional.

Ceea ce muscelenii nu cunosc este faptul că la elaborarea ordinului ce a nemulţumit transportatorii autohtoni a participat şi senatorul Gheorghe Marin.

Din surse credibile ale operatorilor de transport persoane din Curtea de Argeș, am aflat că senatorul Gheorghe Marin, acelaşi care a adus criticatele amendamente la Legea offshore, „a participat direct, împreună cu ministrul Transporturilor Lucian Şova, la elaborarea unui ordin cretin care lovește în transportatorii autohtoni tradiționali pentru a face loc unor corporații, acesta fiind motivul pentru care, ieri, la sediul Ministerului, ministrul Şova a fost huiduit copios şi i s-a cerut demisia!”.

Pentru ziua de joi, 11 octombrie a.c., transportatorii din toată țara anunţă că vor organiza acțiuni de protest în cazul în care ordinul nu va fi retras. Amenințând chiar cu blocarea drumurilor principiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.