Vineri, 20 ianuarie a.c., la Consiliul Judeţean Dâmboviţa, municipiul Târgoviște, s-a desfășurat ședința ordinară a Consiliului pentru Dezvotare Regională Sud Muntenia, eveniment la care au participat și Constantin Dan Manu, președintele Consiliului Județean  Argeș și vicepreședinte al CpDR Sud-Muntenia, și Ion Mânzână, vicepreședinte C.J. Argeș.

Pe ordinea de zi a întâlnirii s-au aflat actualizarea componenţei Consiliului pentru Dezvoltare Regională Sud – Muntenia, modificarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare al Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia,  precum și aprobarea organigramei şi a statului de funcţii și bugetul ADR Sud – Muntenia, pentru anul 2017.

Totodată, a fost actualizată lista de proiecte prioritare pentru care vor fi întocmite cereri de finanţare în cadrul POR 2014 – 2020, Axa 6 și au fost desemnați reprezentanții regiunii de dezvoltare Sud – Muntenia în Comitetul de Monitorizare al Programului Operaţional Regional  2014 – 2020.

Membrii CpDR Sud-Muntenia au fost informați cu privire la depunerea proiectelor finanţate prin POR 2014 – 2020, respectiv la stadiul proiectelor nefuncţionale sau prelungite până la data de 31 decembrie 2016.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.