Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, împreună cu Ministrul Cercetării și Inovării, Șerban Valeca, și cu Prefectul județului Argeș, Emilian Dragnea, au avut o întrevedere, miercuri, 05 aprilie a.c., cu Antoine De La Rochebrochard, Director adjunct de Afaceri Publice, Afaceri Instituționale și Politice al Grupului Renault și cu Gabriel Sicoe, Directorul executiv Afaceri Publice al Grupului Renault România și Secretar general Automobile Dacia.

În cadrul întâlnirii, s-au evidențiat colaborarea dintre Consiliul Județean Argeș și Grupul Renault România, contribuţia companiei auto la dezvoltarea județului, prin impactul pozitiv asupra economiei naționale și locale, implicarea grupului în domenii precum educația și cercetarea, formarea profesională, dezvoltarea competențelor specifice industriei de automobile. De asemenea, au fost abordate și teme privind reglementarea situației importurilor de mașini second-hand și implicațiile asupra mediului, precum și importanța dezvoltării infrastructurii de transport, respectiv construcția autostrăzilor Pitești – Sibiu și Pitești – Craiova.

 GRUPUL RENAULT ROMÂNIA

Constructor de automobile din anul 1898, Grupul Renault este prezent în 127 de ţări şi a vândut aproximativ 3,2 milioane de vehicule în 2016. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. În România, Grupul Renault reuneşte toate competenţele necesare conceperii, dezvoltării şi industrializării unui vehicul; studii client, design, inginerie, fabricaţie şi logistică, vânzare, servicii de business şi finanţare. Aflat în centrul gamei Global Access (gama din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Având un înalt nivel de expertiză în design, inginerie şi fiind un pol industrial de referinţă prin nivelul său de calitate şi satisfacţie a clienţilor, cei 16.700 de angajaţi ai Grupului Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, aceştia fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.