Luni după-amiază, mai mulţi copii de la un club fotbalistic din Capitală, care se aflau în cantonament la o pensiune din Rucăr, satul Sătic, au ajuns la Compartimentul de Primiri Urgenţe (CPU) din cadrul Spitalului Municipal Câmpulung, în urma unor stări de rău (dureri de burtă, greaţă şi vărsături) acuzate la puţin timp după ce au mâncat prânzul.

Din 16 sportivi aflaţi în cantonament, opt, cu vârste intre 8 – 10 ani, au ajuns la urgenţe, unde au rămas sub supravegherea medicilor.

Proprietarul pensiunii susține că toxiinfecția micilor fotbalişti nu are legătură cu mâncarea consumată de aceștia în incinta unității de cazare şi dă vina pe antrenamentele dure ale copiilor. Fiind de precizat că nu este pentru prima dată când copii de la respectivul club de fotbal se află în cantonament la respectiva pensiune turistică. 

Atât inspectorii Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, cât şi poliţiştii de la Secţia de Poliţie Rurală Rucăr au demarat o anchetă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la problemele de sănătate cauzate copiilor. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.