La finalul anului 2023, la Câmpulung s-ar putea deschide primul Centru Medico – Social

Conform celor anunțate de primarul municipiului, Elena Lasconi, a fost semnat contractul de finanțare nerambursabilă pentru încă 1.280.912 lei din fonduri europene, urmând de acum să se parcurgă pașii pentru începerea efectivă a lucrărilor de construire a unui Centru Medico – Social la Câmpulung.

”Am semnat contractul de finanțare europeană nerambursabilă pentru construirea primului Centru Medico – Social din Câmpulung. Dacă totul merge bine, îl vom finaliza până la sfârșitul anului viitor.

Va fi o construcție modulară formată din patru zone: două module pentru cabinete medicale, unul pentru sală de așteptare și baie precum și un modul pentru cabinet de analize medicale, recepție și sală de cursuri. Vorbesc despre 1848 metri pătrați construiți, 230 metri pătrați spații verzi și 100 de metri pătrați de alei. Loc: pe terenul (aflat acum în paragină) din spatele clădirii APIA.

În acest spațiu vom oferi gratuit asistență medicală, socio-medicală și socială. Mai exact, medicină primară, stomatologie, psiholog, medici de familie pentru care am accesat 11 milioane lei din fonduri europene.

Tot în acest spațiu vor avea sediul și alte două servicii la care țin foarte mult: serviciul mobil de îngrijire la domiciliu și serviciul mobil medical în caz de urgență. Astfel că, persoanele vulnerabile, vârstnicii, cei imobilizați la pat vor putea apela la specialiștii noștri pentru o injecție, perfuzie, tratament, sprijin medical și psihologic direct la domiciliu.”, este anunțul făcut de primarul Elena Lasconi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.