Ne bucurăm să anunțăm prezența în cadrul Centrului Medical Parga Sat a doamnei dr. Bădescu Diana

Cu o experiență vastă și o dedicare deosebită în domeniul ORL, Dr. Bădescu Diana reprezintă o prezență valoroasă în sănătatea comunității. Absolventă a Facultății de Medicină Brașov în 2013 și medic specialist ORL la Spitalul Municipal Câmpulung din 2020, Dr. Bădescu Diana a acumulat competențe solide în chirurgia endoscopică, chirurgia Laser ORL și audiologie.

Cu o bogată experiență de medic rezident în diverse instituții prestigioase, inclusiv Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare “Prof. Dr. C.C. Iliescu” și Institutul de Fonoaudiologie și Chirurgie Funcțională ORL Prof. Dr. Dorin Hociota, Dr. Bădescu Diana a participat activ la numeroase congrese naționale și internaționale. De la Simpozionul “Vocea Ta Contează” la Conferința Forum ORL și Congresele Societății Române de Rinologie, implicarea sa constantă reflectă pasiunea pentru inovație și excelență medicală.

Specializarea în chirurgia endoscopica ORL, chirurgia Laser ORL și audiologie, precum și competențele în Managementul Serviciilor de Sănătate, atestă abilitățile extinse ale Dr. Bădescu Diana. Acesta a prezentat lucrări remarcabile în cadrul Conferinței Naționale de Otorinolaringologie și Chirurgie Cervico-Facială, abordând subiecte precum chirurgia otoendoscopică, evaluarea computer-tomografică a pneumatizării celulelor etmoidale și modalități de hemostază în chirurgia endoscopică.

Încrederea în abilitățile sale și experiența vastă fac din Dr. Bădescu Diana un partener de încredere în îngrijirea sănătății ORL.

ORL – în fiecare zi de Marți – Dr. Bădescu Diana

30 de ani de Excelența Medicală!

📍Campulung, str. Republicii, nr. 7, Telefon 0741.073.013

📍Campulung, str. Matei Basarab, nr. 33A, Telefon 0757.068.071

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.