Să nu se gândească nimeni că sămânța discordiei a fost semănată la ușa clădirii administrative a Spitalului Municipal Câmpulung de vreun grup interesat să aducă medici în spital, pentru ca muscelenii să poată beneficia la orice oră din zi sau din noapte de toate serviciile medicale pe care ar putea să le ofere un spital municipal, pentru că și de această dată se pare că este vorba doar de preluarea puterii indiferent prin ce mijloace.

Concret: pentru a doua oară în ultimii trei ani, managerul Nicolaie Alexe a fost înlăturat de la conducerea principalei instituții de sănătate publică din zona Mușcel.

De această dată nu a fost suspendat din funcție, ca în perioada Covid19 de către reprezentantul Guvernului în teritoriu, ci propus pentru a fi demis de majoritatea membrilor din Consiliul de Administrație.

Pe scurt, întrunit astăzi, Consiliului de Administrație al Spitalului Municipal Câmpulung, în fruntea căruia se află dr. Andrei Aron, a decis cu majoritate de voturi demiterea managerului Nicolaie Alexe, reîntors în funcție după un lung proces cu Instituția Prefectului.

Acum nu mai rămâne de văzut decât care sunt toate motivele invocate de Consiliul de Administrație și dacă primarul Elena Lasconi va susține decizia CA și va dispune demiterea.

Amintim că economistul Nicolaie Alexe a devenit, prin concurs, managerul Spitalului Municipal în anul 2019, iar în aprilie 2020, în plină pandemie, a fost suspendat din funcție de către prefectul de Argeș pe motiv că nu ar fi gestionat bine situația de la acea dată și mai multe cadre medicale s-au îmbolnăvit de Covid 19.

Din toată ceața ce învăluie scandalurile ce au loc destul de des în spatele ușilor bine închise ale Spitalului Municipal mai scapă prin Câmpulung unele zvonuri ce nu fac cinste unității medicale, iar de se întâmplă vreodată ca doar o mică parte să se adeverească este mai mult ca sigur că birourile administrației Spitalului Municipal se vor muta la Parchet ori DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.