Rucăr – Descinderi în forţă la o petrecere-n familie!

În urmă cu puţin timp, o întreagă armată de forţe de ordine formată din poliţişti şi jandarmi au descins la locuinţa unui rucărean, care petrecea alături de câţiva prieteni de familie.

Conform celor declarate de proprietarul imobilului, „au venit în forţă, au intrat în toate camerele, mi-au dat afară invitaţii. Sunt şi acum aici, nu ştiu ce sancţiune voi primi. Au intrat pentru noi ca peste cei mai mari infractori. Mi-au verificat proprietatea de parcă aş fi avut ascunse în casă câteva kilograme de droguri. Chiar nu înţeleg despre ce este vorba! Eu, cred că este vorba de răzbunarea şefului lor, pentru că nu mă suportă. Sunt, în Rucăr, pensiuni pline şi nimeni nu vede şi nici nu aude nimic. Au venit peste mine ca peste cel mai mare infractor! Cel care a coordonat toată acţiunea are o fermă de porci fără nici o autorizaţie şi tot el este cel care se face că respectă legea!”.

Vom reveni cu amănunte în momentul în care vom primi şi punctul de vedere oficial al IPJ Argeş cu privire la descinderea din această seară din comuna Rucăr.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.