PSD reuşeşte să fure mult pentru puţini! Florin Tecău s-a folosit de „criza bebeluşilor” ca să-şi paraşuteze consiliera în consiliile de administraţie ale spitalelor

Mircea Andrei a descoperit „bacteria” care l-a infectat pe preşedintele Consiliului Judeţean Argeş!

Criza bebeluşilor e departe a se finaliza la nivel de Argeş, iar liderul PAM,PAM februarie 2016 (9) Mircea Andrei, pare să fi descoperit bacteria ce afectează conducerea Consiliului Judeţean Argeş, şi mai ales pe preşedintele instituţiei Florin Tecău. Prin dezvăluirile făcute de reprezentantul Partidului pentru Argeş şi Muscel, reiese clar că preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, în plină criză a îmbolnăvirii sugarilor din judeţ a fost mult mai interesat să îşi paraşuteze consiliera personală în fruntea mai multor consilii de administraţie ale unor spitale din judeţ.
„Culpa principală a tot ce s-a întâmplat pe această situaţie aparţine Consiliului Judeţean Argeş, pentru că în subordinea sa sunt toate aceste spitale şi Consiliul Judeţean Argeş este cel care nu face nimic pe această temă. Ca să pună bomboana pe colivă, în acest caz, mai nou, în loc să-şi reglementeze modalitatea de organizare a spitalelor, în special pentru copii, fix în această perioadă măcar să fi dat o decizie serioasă, a început să transforme subiectul în politică. Se fac vizite, conferinţe ale organizaţiei PSD la aceste spitale. De asemenea organizează interviuri bine coordonate cu spitalele pentru ca nu cumva să aibă o pierdere electorală.
Este absolut dezamăgitor în condiţiile în care atâtea familii suferă, în condiţiile în care au murit copii, Consiliul Judeţean Argeş în frunte cu preşedintele instituţiei, domnul Florin Tecău, au trecut să facă politică din acest subiect sau încearcă să îşi acopere o pierdere politică din acest subiect în loc să facă ceva serios. Şi pentru că au făcut acest lucru urât, pe care nici un partid nu l-a făcut. Noi, am avut o singură intervenţie de semnal pentru ca cineva să se îngrijească de aceşti copii şi, în mod firesc, am cerut demisia directoarei de la DSP. Am făcut ceea ce este corect. Directorul DSP este vinovat, cel puţin, pentru neglijenţă, pentru insuficientă implicare.”, a precizat Mircea Andrei.

Mafia roşie în halate albe!

PAM februarie 2016 (7)Preşedintele PAM a subliniat că, nu doreşte să politizeze subiectul îmbolnăvirii bebeluşilor, însă este revoltător modul în care autorităţile judeţene au putut să trateze criza medicală în cazul bacteriei care a dus la îmbolnăvirea mai multor copilaşi din Argeş. Potrivit declaraţiilor liderului Partidului pentru Argeş şi Muscel, pentru preşedintele Florin Tecău a primat interesul de a-şi aranja proprii oameni în posturi cu venituri considerabile.
„Nu vreau să discut prea mult pentru ca acest subiect să nu fie transformat în politică şi din partea noastră, am să dau doar un exemplu despre domnul Florin Tecău şi cum vede dumnealui lucrurile.
Domnul Florin Tecău, cu totul întâmplător, are o consilieră, e doamna dr. Claudia RaduClaudia Radu care este de profesie medic.
Carmen Claudia Radu – funcţie încadrare actuală – consilier cabinet preşedinte Consiliul Judeţean Argeş. Sarcini şi alte sarcini: 1. preşedinte CA Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş – numită acum două săptămâni. Deci, în plin scandal al crizei bebeluşilor, când părinţii fugeau cu copiii pe la Bucureşti, domnul Tecău şi doamna Claudia Radu îşi mai aranjau, mai rezolvau încă o sumă de primit. Pentru că preşedintele unui Consiliul de Administraţie este foarte bine plătit.
2. Preşedinte al CA al Spitalului Orăşenesc Sfântul Spiridon Mioveni. Aceeaşi doamnă, consiliera preşedintelui Consiliului Judeţean Argeş, domnul Florin Tecău. În plină criză medicală ce au înţeles să facă.
3. Preşedinte CA al Spitalului de Boli Cronice Călineşti.
4. Preşedinte DGASPC Argeş – Preşedinte Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulţi.
5. Consilieră la primăria Mioveni.
6. Consiliera domnului Florin Tecău.
Unii mor şi alţii, fix în perioada aceea îşi mai iau o preşedinţie de Consiliu de Administraţie. Oribil este faptul că preşedinţia CA la SpDeclaratie de avere Claudia Raduitalul de Urgenţă s-a reuşit încă o infamie din partea domnului Tecău.
Acestea sunt cauzele majore ale acestui nefericit eveniment în care mor copii, iar în loc să se treacă pe loc, radical, la o altă modalitate de organizare, pozitivă, fix în mijlocul acestor evenimente ne-am mai numit pe undeva pentru încă nişte bani. PSD reuşeşte să fure mult pentru puţini! Puţini fiind membrii săi de partid. Din acest motiv voi intitula acest subiect Mafia roşie în halate albe!
Nu voi insista pentru că este infam ca lumea să sufere şi noi să facem politică din acest subiect.”, a declarat preşedintele Partidului pentru Argeş şi Muscel, Mircea Andrei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.