Primăvară fierbinte în Argeş! Se pregătesc mişcări de stradă

Mii de persoane, cele mai multe angajate la Dacia Groupe Renault Mioveni protest 2pregătesc nou mişcări de stradă nemulţumiţi fiind că se tot tergiversează proiectul construirii autostrăzii Piteşti – Sibiu.
Viceliderul Sindicatului Autoturisme Dacia, Ion Iordache, anunţă că la finele acestei luni, cel târziu la începutul lunii martie 2016, la Mioveni va fi organizat un miting de amploare la care vor participa şi angajaţii altor agenţi economici, dincolo de salariaţii uzinei Dacia.
Oamenii sunt nemulţumiţi că li se tot promite construirea autostrăzii Piteşti – Sibiu, însă de la nivel guvernamental lucrurile sunt ţinute pe loc în timp ce economia argeşeană pierde. Mai mult, viceliderul Ion Iordache a susţinut în nenumărate rânduri că
„Finalizarea acestei autostrăzi va genera mii de locuri de muncă şi le va consolida pe cele care deja există. Tergiversarea continuă a începerii lucrărilor induce ideea că există alte interese de a submina această importantă lucrare, finanţată, de fapt, din bani europeni”.
Data şi ora organizării protestului va fi anunţată de reprezentanţii sindicatelor argeşene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.