PREȘEDINTELE ADRIAN MIUȚESCU- MESAJ CU OCAZIA ZILEI MONDIALE A EDUCAȚIEI

Ziua Mondială a Educaţiei este marcată în fiecare an la 5 octombrie, începând cu anul 1994. Educaţia transformă vieţi şi se află în centrul misiunii UNESCO de a construi pacea, de a eradica sărăcia şi de a stimula dezvoltarea durabilă. Cu această ocazie, președintele PNL Argeș, deputatul Adrian Miuțescu, a ținut să transmită un mesaj tuturor cadrelor didactice:

,,Dascălii sunt oamenii care, cu pasiune, cu responsabilitate și profesionalism, modelează caracterul și educația fiecăruia dintre noi. Sărbătorirea Zilei Mondiale a Educației îmi oferă prilejul de a le mulțumi tuturor celor care sunt implicați în procesul educațional, pentru dăruirea și pasiunea pe care o au în îndrumarea și educarea copiilor și nepoților noștri.

Și în acest an, ca și în cel precedent, ziua de 5 octombrie ne găsește în plină pandemie, procesul educațional desfășurându-se în condiții fără precedent. Atenția tuturor este îndreptată asupra școlilor și a felului în care acestea reușesc să implementeze măsuri care să protejeze sănătatea elevilor și a cadrelor didactice, care să conducă la continuitatea procesului instructiv-educativ. În ciuda dificultăților, cadrele didactice au dovedit că se pot adapta, pentru a-și îndeplini nobila misiune.

Cu această frumoasă ocazie, le urez celor care au oferit și oferă cu generozitate lumina cunoașterii, șlefuind caractere și formând oameni de valoare, un sincer <<La mulți ani!>>”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.