Peste 600 de elevi, părinți și bunici se vaccinează în prima zi fără obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise!

În cadrul unei inițiative unice în țară – sub sloganul 100 pentru vaccinare, Inspectorul Școlar Județean Argeș, reprezentat de inspectorul general școlar Liliana Murguleț, a organizat astăzi, în cadrul mai multor colegii argeșene, un adevărat maraton al vaccinării cadrelor didactice, elevilor și a familiilor acestora.
Colegiului Național I. C. Brătianu Pitești, Colegiului Național Liceal Zinca Golescu Pitești, Colegiului Național Dinicu Golescu Câmpulung Muscel și Colegiului Național Vlaicu Vodă Curtea de Argeș, sunt primele instituții de învățământ din județul nostru unde au fost organizate caravane ale vaccinării.
”Educația de calitate oferă astăzi, prin această inițiativă, un exemplu de urmat pentru toți argeșenii. Putem renunța la purtarea măștii în spațiile deschise, deoarece am învățat să respectăm măsuri sanitare care ne-au salvat de cel mai periculos coronavirus cu care ne-am confruntat până acum.
De acum, singura soluție pe care o avem pentru a ne putea întoarce la normalitate este vaccinarea de urgență. Când copiii noștri ne oferă exemplul lor personal, este timpul să nu mai stăm nici noi, adulții, pe gânduri.
O felicit pe doamna Liliana Murguleț pentru această inițiativă! Argeșul este, în continuare, un exemplu de bune practici în gestionarea pandemiei la nivel național.”, a precizat subprefectul Emanuel Soare.

De subliniat fiind că, administrarea vaccinului Pfizer BioNTech se va face prin echipe mobile, cu personal medical.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.