„Pe guvernanţi îi umflă râsul, pe români îi umflă plânsul!”

Moțiunea de cenzură depusă de PNL și USR, sub denumirea „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, va fi dezbătută și supusă votului din plenul Parlamentului joi, începând cu ora 11.00. Asta după cum au decis birourile permanente reunite ale celor două Camere parlamentare. Astfel că, liberalii din întreaga ţară au anunțat că, joi, la ora când pe masa de lucru a parlamentarilor se va afla moţiunea de cenzură, vor organiza un miting de susținere a moțiunii de cenzură în Centrul Capitalei.

Este de amintit că la începutul acestei săptămâni, luni, 20 noiembrie, în multe orașe din țară, liberalii au organizat acțiuni de stradă pentru susținerea moțiunii de cenzură.

În Pitești, organizația județeană condusă de Adrian Miuțescu a mobilizat peste 1000 de oameni, care au protestat în centrul municipiului reşedinţă de judeţ, în fața sediului PSD Argeș, în fața Primăriei și în piața Vasile Milea, pichetând Instituţia Prefectului – judeţ Argeș.

„Sătui de nedreptățile Guvernului PSD-ALDE, mii de oameni  din întreaga țară s-au solidarizat cu membrii PNL  care au decis să organizeze mitinguri la care a fost supusă atenției Moțiunea de cenzură, depusă în Parlament. Probabil, moțiunea nu va fi suficientă pentru a demite Guvernul, dar sprijinul extrem de important al oamenilor care s-au alăturat inițiativei noastre, pentru noi liberalii, este semnificativ. Liberalii argeşeni au susţinut luni, în stradă, mitingurile începute de Automobile Dacia Renault şi Moţiunea de Cenzură cu peste 1.000 de participanţi.

PNL e conștient că, împreună avem forță, iar ei, guvernanții, nu ne pot ignora la nesfârșit. Știm sigur că trebuie să ne ridicăm, pentru că ţara are nevoie de noi,  nu pentru că vrem să ajungem la putere. Am crezut că cei de la putere au minima decență și am apelat la inteligența lor, pentru a evita aceste proteste, dar nu știm dacă aceasta le lipsește sau nepăsarea este mult mai puternică.

Domnule Dragnea, cu cât insistaţi să atacaţi independenţa Justiţiei, cu atât îi veţi convinge pe tot mai mulţi că, în realitate, urmăriţi doar închiderea propriilor dosare penale, iar demersul dumneavoastră va fi sortit eşecului. Ideea că PSD realizează o presupusă „reformă în Justiţie” este echivalentă cu un nonsens, e ca şi cum hoţii strigă hoţii!”.

PNL cere parlamentarilor să fie „oameni liberi” şi să nu fie complici la dezastrul pe care coaliţia de guvernare îl va provoca.

„Poate pe dumneavoastră, domnule Dragnea, domnule Tudose, vă umflă râsul în sinea voastră, gândindu-vă la ce potlogărie faceţi. Dar pe români îi umflă plânsul când se uită în buzunar şi constată că toate preţurile cresc, ratele la fel, salariile scad sau, în cel mai fericit caz, rămân aceleaşi, contribuţia la Pilonul 2 de pensii scade, iar impozitele şi taxele cresc”, a declarat preşedintele PNL Filiala Argeş, Adrian Ghe. Miuţescu.

PNL vă cere să fim uniți! Pentru că împreună putem decide soarta României!”, se arată într-un comunicat de presă transmis de liberalii argeşeni.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.