Clubul Oamenilor de Afaceri Liberali Argeș salută numirea domnului Mihai Bordeanu în funcția de Managing Director Dacia Brand South Eastern Europe, poziție pe care a preluat-o de la 1 ianuarie și în funcția de Country Head România acompaniei, pe care o va prelua de la 1 februarie 2021.

Conform grupului de automobile, schimbările din top managementul companieiau venit în urma organizării Groupe Renault în jurul mărcilor sale, grupate în patru unităţi de business: Renault,  Dacia& Lada, Alpine şi New Mobility, iar Christophe Dridi, cel care a coordonat până la începutul acestui an activitatea Automobile Dacia şi Group Renault România a preluat responsabilitatea perimetrului industrial din România, Rusia şi Maroc, în funcţia de VP Global Access Industry şi VP Industry Dacia şi Lada.

“Salutăm decizia Grupului Renault de a numi în această funcție un român, cu atât mai mult cu cât numirea domnului Mihai Bordeanu nu a fost întâmplătoare, ea având la bază calitățile, pregătirea și competențele domniei sale în industria auto. Partidul Național Liberal, prin politicile sale, sprijină mediul de afaceri și va continua să implementeze toate acele proiecte de infrastructură care vor ajuta dezvoltarea mediului de business.”, a declarat președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu.

“Din partea Clubului Oamenilor de Afaceri Argeșîi urăm succes domnului Mihai Bordeanu în noul proiect de management și îl asigurăm de întreaga noastră considerație”, a declarat președintele interimar COAL Argeș, Cătălin Andrei.

Scopul COAL Argeș este să construiascăo punte de comunicare eficientă între mediul de afaceri și factorul politic județean și național, să susțină brandurile și investițiile companiilor locale, să atragă noi investitori în județ și să mențină actualii investitori, să apere interesele legitime și reputația oamenilor de afaceri argeșeni și să promoveze proiectepentru dezvoltareaArgeșului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.