Mulţi absenţi, mulţi s-au retras de la concursul național pentru ocuparea posturilor în învățământul preuniversitar argeşean – sesiunea 2019

            Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş a transmis unele date referitoare la desfășurarea probei scrise din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar – sesiunea 2019.

            „Miercuri, 17.07.2019, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul concursului național pentru ocuparea posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în învățământul preuniversitar, la care s-au înscris 798 de candidați.

            Proba scrisă s-a derulat în două centre de concurs: la Școala Gimnazială ,,Matei Basarab” Pitești și la Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu” Pitești.

            La proba scrisă au fost 126 de absenţi, iar 142 de candidaţi s-au retras (136 din motive personale şi 6 din motive medicale).

            1 candidat la proba scrisă de Religie ortodoxă a fost eliminat, conform metodologiei,  din centrul de concurs de la Şcoala Gimnazială ,,Matei Basarab”, fiind surprins cu 2 telefoane asupra lui.

            Rezultatele înainte de contestații se vor afișa, conform Calendarului Ministerului Educației Naționale, în data de 23.07.2019. Eventualele contestații pot fi depuse la Inspectoratul şcolar în perioada 23 – 24.07.2019.”, se precizează în comunicatul semnat de Inspector Şcolar General, prof. Dumitru Tudosoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.