Mircea Andrei a mai dat un PAM! Vicele Laurenţiu Soare a lăsat PSD pentru a fi candidatul Partidului pentru Argeş şi Muscel la primăria Godeni

PAM, PAM şi la Godeni! Asta în momentul în care Mircea Andrei, preşedintele Partidului laurentiu soare 1pentru Argeş şi Muscel a reuşit să atragă de partea sa alţi oameni cheie ai PSD. De această dată, cu puţin timp înainte de începerea oficială a campaniei electorale pentru alegerile locale 2016, următorul nume pe care Mircea Andrei îl va anunţa în calitatea de candidat la funcţia de primar al unei localităţi din zona Muscel este nimeni altul decât Laurenţiu Cristian Soare, viceprimarul actual al localităţii Godeni. Astfel, PSD mai rămâne fără un membru important, mai ales că vicele de la Godeni este nu numai fiul consilierului judeţean Leonard Soare, dar are şi cele mai mari şanse de a câştiga primăria Godeni.

Cel mai probabil, şi tatăl, consilierul judeţean Leonard Soare îşi va urma fiul, mai ales că la nivelul PSD Argeş sunt promovate mai mult nulităţi, iar oamenii care au ceva de spus şi o listă de realizări sunt marginalizaţi.

Fiind de amintit că Leonard Soare este cel ce a pus bazele înfrăţirilor dintre localităţile argeşene cu localităţi din statele UE, având şi calitatea de preşedinte al Comunităţii Montane Iezer – Muscel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.