Minune! Ordonanţele Guvernului au scos şi câmpulungenii în stradă!

UPDATE 02 februarie 2017 – Câmpulungenii au continuat protestul din faţa municipiului Primăriei Câmpulung.

Celor ce au protestat în seara de 01 februarie a.c. li s-au mai alăturat şi alţi câmpulungeni. S-ar spune că destul de puţini, ca număr, în comparaţie cu cei ce-şi exprimă nemulţumirile în mediul online.

Deşi obişnuiţi că la Câmpulung e mai mereu linişte şi pace şi că la orice mişcare de stradă toţi dispar, totuşi în această seară deciziile Guvernului Grindeanu, cu privire la modificarea Codului Penal, au reuşit să scoată şi ceva câmpulungeni în Piaţa Primăriei.

Graţierea unor pedepse şi măsurile educative privative de libertate sunt cele două cauze ce nu numai că au scos lumea în stradă, dar au şi-mpărţit România în două tabere.

Protestul câmpulungenilor s-a desfăşurat şi este, în continuare, cât se poate de paşnic, doar neumlţumirea putând fi văzută pe chipurile celor ce au ales să se alăture miilor de protestatari din întreaga ţară.

 

6 COMENTARII

  1. HUOOOOO PT HOTI ! campulungul zero ? la ce dracu sa ne mai mire jegul din oras , evaziunea , prostia , garajarii ? sper sa nu ramana un leu in bugetul orasului pt urmatorii 20 de ani ! un leu! sa va saturati !

  2. Ies zeci de mii de oameni in strada in orasele mari , iar Argesul doarme profund ! RUSINE ! daca pleaca francezii de la DACIA Argesul se transforma in Teleorman 2…Rusine pt argeseni ! Ati trimis f multi in parlament cu probleme , chiar va place hotia ? Atunci nu va mai vaicariti pe la birturi, colturi de bloc, SUNTETI PARTASI !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.