La Mioveni toată spuma PSD primeşte delegaţii oficiale din China, la Câmpulung primarul pune covorul roşu pentru chinezi din… Balş!

Astăzi, 9 august a.c., conducerea judeţului Argeş, cea a oraşului Mioveni, reprezentanţi ai Universităţii de Stat, directori de deconcentrate, secretari de stat, reprezentanţi ai oamenilor de afaceri, dar parlamentari şi europarlamentari, sunt gazdele unei delegaţii din China.

Oaspeţii sunt interesaţi de colaborări în mai multe domenii, precum şi cele universitare, economice şi de sănătate. Totul, pe moment, rezumându-se la discuţii, prezentări şi intenţii de viitoare colaborări.

Cert fiind că evenimentul este unul de amploare, cel puţin din punct de vedere al prezenţei tuturor celor ce ţin frâiele Argeşului şi care, rând pe rând, au susţinut cuvântări în faţa delegaţiei chineze exprimându-şi interesul pentru derularea unor colaborări româno – chineze. Totul în contextul în care la Câmpulung ceva de acest gen nu a existat, ci doar şi-au făcut apariţia  „investitorii strategici”, nişte chinezi cu domiciliul în Balş ce au concesionat fosta Piaţă Vişoi.

Vizita chinezilor fiind de fapt urmarea vizitei pe care o delegaţie de la Mioveni a făcut-o în China la începutul acestui an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.