Forța Dreptei Argeș a demonstrat sâmbătă că se poate mobiliza, de Ziua Pământului, atât pentru a admira cele mai frumoase aranjamente florale și cei mai harnici expozanți și comercianți de la cea de-a XXXXVI-a ediție a festivalului “Simfonia Lalelelor” din Pitești, cât și pentru a aduce o mică contribuție la regenerarea mediului înconjurător.
Astfel, Ziua Pământului a fost sărbătorită de către membrii Forța Dreptei Argeș împreună cu președintele partidului, Ludovic Orban și liderul organizației de Tineret, Cristian Opriș, la o acțiune de împădurire pe muntele Grosu, din comuna Nucșoara.
Peste 300 de puieți de brad au fost plantați, pe munte, de Ludovic Orban și echipa Forța Dreptei Argeș, condusă de președintele Emanuel Soare și deputatul Adrian Miuțescu. O contribuție specială au avut colegii din organizația Corbi, condusă de Valentin Grigoroiu, dar și membrii Forța Dreptei din alte județe, veniți să dea o mână de ajutor într-un peisaj tipic zonei montane.
O vizită la mănăstirea Corbii de Piatră a întregit o zi superbă, în care s-a îmbinat utilul cu plăcutul – de la festivalul culorilor și al florilor din parcul Lunca Argeșului, din Pitești, până la brăduții plantați cu iscusință pe cărări de munte.
Ludovic Orban și colegii din Forța Dreptei Argeș au vorbit cu argeșenii, ascultând care le sunt problemele și preocupările, demonstrând în același timp că sunt iubitori ai frumosului și ai naturii, susținând dezvoltarea durabilă, prietenoasă cu mediul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.