Viceprimari femei la Stâlpeni, Lereşti şi Dârmăneşti

La începutul acestei săptămâni, marți, 22 iunie, s-au constituit Consiliile Locale înleresti comunele Lerești, Stâlpeni și Dârmănești. Aleșii locali din cele trei comune din Argeș și-au primit mandatele de consilieri și au depus jurământul. Prin vot, consilierii locali au ales și viceprimarii care împreună cu primarii, aleși uninominal, vor administra cele trei localități în următorii patru ani. La Lerești, cu unanimitate de voturi, a fost aleasă viceprimar, Adriana Cicu. Tot o femeie, în persoana Nicoletei Machedon, a fost aleasă ca viceprimar și la Stâlpeni. La Dârmănești, Maria Mitoi își continuă mandatul fiind realeasă viceprimar la cel de-al treilea mandat.

„Dovada aprecierii pentru munca colegelor din organizație o reprezintă și faptul că la Dârmănești, din cei 9 consilieri PSD validați astăzi, 6 sunt femei.
Mulțumim consilierilor locali pentru votul acordat celor trei doamne și organizațiilor PSD locale pentru încrederea acordată. Le urăm doamnelor să aibă un mandat împlinit și să facă cât mai multe lucruri bune pentru comunitățile pe care le reprezintă.”, precizează reprezentantele OFPSD Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.