Pentru noi, oamenii sunt cea mai importantă resursă. Investiţia în oameni stă la baza credinţei noastre. Toţi cetăţenii trebuie să-şi cunoască obligaţiile, să le fie respectate drepturile și să le fie create oportunități. Educația, sănătatea, libertatea şi siguranţa sunt drepturi egale pentru toţi, nu privilegii.

În perioada 2012 – 2016, când am fost primarul localităţii, am avut numeroase realizări, pe care toţi dintre dumneavoastră le cunosc. Unele au fost continuate, altele lăsate „pentru mai târziu sau niciodată” de către actualul primar, principalul meu contracandidat.

Acesta nu a venit cu nimic constructiv, dar a ştiut să facă o campanie urâtă, plină de acuze şi presiuni la adresa mea. Eu, nu i-am răspuns şi nu am să-i răspund cu aceeaşi monedă, considerând că este mult mai important să îmi folosesc energia pentru a face lucruri constructive.

Vin, acum,în faţa dumneavoastră pentru a vă aduce în atenţie nu numai o parte din realizările mele, din mandatul 2012 – 2016, ci şi  proiectele pe care eu şi echipa PSD pentru Consiliul Local al comunei Valea Danului le avem pentru dezvoltarea localităţii în perioada 2020 – 2024.

Sunt proiecte realizabile sută la sută, dar care pot să prindă contur numai dacă voi primi votul dumneavoastră în data de 27 septembrie.

Votaţi Vasile DINA – primar al comunei Valea Danului!

Votaţi poziţia 4 pe buletinele de vot!

Votaţi poziţia 5 pe buletinele de vot pentru echipa PSD la Consiliul Local Valea Danului!

Votaţi  pentru siguranţa unui trai mai bun!

Oamenii ne ştiu, ne cunosc, au încredere în noi şi în proiectele pe care le avem.

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Argeș – Cod mandatar 21200019 – Realizat de ESB ZEXCLUSIV INFINITY SRL

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.