Un argeşean sesizează către DNA „furtul a 84 de milioane de euro din proiect RO – NET” printr-o plângere penală de 332 pagini!

Cazul pe care argeşeanul îl prezintă în cel mai mic detaliu, cu date, frauda ro netdeclaraţii, fotografii şi schiţe de detaliu, cu termeni tehnici şi trimitere le legile în vigoare, poate fi un real exemplu despre cum cetăţenii se transformă în detectivi particulari atunci când descoperă nereguli înfiorătoare.

„Şi lucrurile ar rămâne în sfera dramaticului dacă povestea s-ar reduce doar la frauda de 84 de milioane de euro din proiectul RO-NET.

Dar, din nefericire, acesta nu este un caz singular, deoarece planul de investiţii până în ro net 22020 al aceluiaşi Minister al Comunicaţiilor, care vizează acelaşi gen de „proiecte” ca RO-NET, însumează…9.2 miliarde de euro, bani care riscă să aibă acelaşi traseu: către buzunarele unora, în aceeaşi ţară în care sărăcia şi mizeria sunt normalitate.”, precizează argeşeanul în articolul pe care l-a postat ca preambul al plângerii penale pe care a transmis-o către DNA şi alte instituţii ale statului, dar şi către Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti şi către forurile europene.

O plângere penală argumentată pe 332 de pagini, inclusiv anexe, în care argeşeanul a făcut nu numai istoria proiectului RO – NET, ci şi o întreagă anchetă pe margine la nivel de Argeş.

Argeşeanul, care din motive de securitate personală nu a dorit să-i facem cunoscută ro net 4identitatea, a postat întreaga plângere penală pe un site intitulat „Proiectul fantomă RO – NET – una dintre cele mai mari escrocherii din istoria recentă a României”.

Incendiarele dezvăluiri pot fi citite integral pe site-ul http://frauda-ro-net.com/

 Rămâne de urmărit şi de văzut ce se va întâmpla pe viitor şi cum va fi tratată „plângerea – anchetă” de către procurori. Interesant fiind că şi la o simplă privire de ansamblu asupra plângerii penale formulate de argeşean se poate constata că acesta şi-a făcut temele punând pe masa DNA un caz aproape gata instrumentat doar ce trebuie reverificat.

Poate nu ar fi rău ca şi alţi argeşeni să-i ia exemplul şi să aibă curajul de a „se juca” de-a detectivii pentru a dezvălui lucruri despre care au cunoştinţă sau chiar şi documente cum că ar fi în neregulă.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.