Teribilism dus la extrem! Un puşti „sfidează moartea cu zâmbetul pe buze” la 327 km/h

Un puşti din Piteşti a postat pe Facebook un videoclip dincolo de orice imaginaţie. Bolidul viteza-1(un BMW) condus de tânărul piteştean, Alin Penescu, ajunge rapid la viteza de 327 km/h undeva pe Autostrada Soarelui (A2), adrenalina fiindu-i menţinută şi de sunetul motorului turat la maxim cu un fundal de manea.

Numai în perioada 14 – 20 noiembrie a.c., polițiștii au desfășurat, la nivel naţional, o acţiune pentru salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere grave, în special a celor produse din cauza nerespectării regimului legal de viteză. Acţiune în urma căreia au fost constatate 21.343 de abateri privind nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost reţinute în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 765 de permise de conducere auto, pentru depăşirea vitezei maxime legale admise, cu mai mult de 50 de km/h.viteza

De asemenea, au fost constatate 336 de infracţiuni, dintre care 274 la regimul siguranţei circulaţiei pe drumurile publice şi 62 de altă natură.

Fiind de subliniat că nici un şofer nu a fost prins, încă, de radar în trafic cu viteza pe care tânărul piteştean o afişează public ca pe una dintre cele mai mari realizări. În realitate o dovadă de totală inconştienţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.