Studenţii de la Universitatea Constantin Brâncoveanu învaţă după „manualul” scris de Constantin Nicolescu după gratii

Potrivit HotNews.ro, printre cei aproape 200 puşcăriaşi ce au publicatconstantin nicolescu (1) peste 400 de cărţi în ultimii trei ani se numără şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, dar şi omul de afaceri Cornel Penescu.
Constantin Nicolescu, a ajuns după gratii după condamnarea cu 7 ani şi 8 luni de închisoare din „dosarul şcolilor”. Anul trecut, fostul şef al Argeşului a intrat în rândul lumii bune din penitenciare scriind o carte de economie sub numele de „Evoluţia economică a judeţului Argeş după 1989”, lucrare ce a văzut pentru prima dată tiparul în Revista cu numărul 3(29) a Universităţii Constantin Brâncoveanu din Piteşti.
Cu alte cuvinte, studenţii iau lecţii la capitolul „strcarte Constantin Nicolescu 2 JPGategii manageriale” de la cel ce a reuşit să pună pe butuci nu numai fosta uzină musceleană constructoare de maşini de teren ARO, dar şi un întreg municipiu.
Omul de afaceri, Cornel Penescu se pare că a fost ceva mai prosper şi a reuşit să devină un adevărat scriitor, dat fiind că-n lista sa de scrieri sunt nici mai mult nici mai puţin de cinci cărţi cu şi despre presă:
Managementul mass-media. Şedinţă de redacţie în presa locală
Jurnalismul de investigaţie şi particularităţile sale în presa locală
Presa online din Argeş – paşi timizi spre o presă modernă
Comunicarea în spaţiul public. Relaţia dintre jurnalişti şi specialişti în relaţiile publice Dinamica genurilor presei în jurnalismul românesc actual.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.