Sosirea lui Moş Nicolae la Consiliul Judeţean Argeş a avut ecou!

Conducerea Consiliului Judeţean Argeş transmite mulțumiri tuturor celor care au pus suflet în realizarea evenimentului „Moș Nicolae vine la Consiliul Județean Argeș”.

Luni, 5 decembrie, parcarea Consiliului Județean  Argeș s-a umplut de veselie, în așteptarea lui Moșmos-nicolae-la-cj-ag-3 Nicolae. Sute de copii din centrele DGASPC Argeș și din județ au fost prezenți la întâlnirea cu Moșul, primind în dar (de la spiridușii Moșului) mere, nuci, covrigi și bomboane.

Secția „Așchiuță” a Teatrului Al. Davila a pus în scenă legenda lui Moș Nicolae, grupuri de colindători din Rociu, Corbi, Brăduleț și Rucăr au prezentat colinde și obiceiurile tradiționale ale Sărbătorilor de Iarnă, totul culminând cu recitalul extraordinar al celebrului Mihai Constantinescu.

„Cu acest prilej, conducerea Consiliului Județean Argeș dorește să mulțumească tuturor celor care au contribuit la bunul mers al evenimentului – mass media, instituții subordonate (Teatrul Al. Davila, SPAM Pitești, RADPP Argeș, Salvamont Argeș, Muzeul Golești), cât și Ambulanței, Jandarmeriei, ISU Argeș, Inspectoratul Județean de Poliție Argeș, Poliției Locale Pitești, Primăriei Municipiului Pitești. Alături de copiii argeșeni au fost prezenți cu daruri și DR. OETKER, ARGCOMS Curtea de Argeș; Un Băiat și o Fată Câmpulung, SC Sonimpex – Magiunul de Topoloveni, Institutul Pomicol Mărăcineni și Cramele Mărășoiu.”, se arată în comunicatul CJ Argeş.

[wzslider info=”true” lightbox=”true”]

]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.