„Senatorii USL și-au bătut joc, încă odată, de români, pentru că nu au aprobat reducerea numărului de parlamentari” e de părere Cătălin Bulf

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară Argeş, Cătălin Bulf se arată extrem de critic lapmp adresa social – democraţilor pe care îi condamnă că se află încă în consens cu liberalii.  Vechea Uniune Social – Liberală fiind principala vinovată de respingerea propunerii PMP privind reducerea numărului de parlamentari la 300.

„USL trăiește nestingherit și în Senatul României. Am văzut cu toții cum, în această săptămână, senatorii PNL, PSD, ALDE, UNPR și UDMR au respins în bloc propunerea PMP potrivit căreia Parlamentul ar trebui să aibă maximum 300 de parlamentari.

Propunerea PMP a căzut cu 83 voturi „împotrivă” şi 2 voturi „pentru”. Prin votul lor, senatorii au dovedit că nu sunt acolo pentru a apăra voința și interesele românilor, ci pentru a se bucura de funcții bine plătite, pensii speciale și alte avantaje.

Prin acest vot, Senatul a omorât, voința a 7.765.573 de cetățeni români care au decis, prin referendum, că vor un Parlament cu maximum 300 de parlamentari.

Cei 83 de senatori care au votat împotriva reducerii numărului de parlamentari au încălcat voința românilor și au votat pentru un Parlament suprapopulat și ineficient.”, a declarat Cătălin Bulf, liderul Partidului Mişcarea Populară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.