Scriptic autorităţile sunt pregătire pentru iarnă grea! Să ne rugăm să fie vară tot anul!

Din punct de vedere al organizării pe hârtie autorităţile judeţene şi cele locale par a fi pregătite să Campulung Muscel in plina iarna! 008înfrunte iarna, oricât de grea ar fi.

La finele lunii octombrie, la nivel de Prefectură, în şedinţa extraordinară a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă a fost aprobat „Planul de măsuri pentru buna desfăşurare a activităţilor specifice sezonului rece 2016 – 2017”.

Scriptic existând stocuri impresionante de material antiderapant, un număr mare de utilaje de deszăpezire şi oameni în caz de intervenţii.

„Au fost aprobate stocurile de material antiderapant, precum şi numărul de utilaje care vor acţiona pe drumurile naţionale, judeţene şi locale pentru deszăpezire. Pe drumurile naţionale vor acţiona 97 utilaje ( în 11 baze de deszăpezire) şi avem aprobate stocuri de: sare (1328 tone) şi nisip (990 tone). Pe drumurile judeţene vor acţiona 124 utilaje (în 6 districte) şi avem pregătite 1615 tone de sare şi 1097 tone de nisip. Pe drumurile locale şi în oraşe vor acţiona 420 utilaje şi avem aprobate stocuri de 1543 tone de sare, 6380 tone de nisip şi 62 tone clorură de calciu.”, este ceea ce a precizat Instituţia Prefectului – judeţ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.