Începând cu data de 29.11.2022, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Căpitan Puică Nicolae” al județului Argeș are o nouă conducere, desemnată, respectiv Inspectorul Șef, colonel Berevoescu Nicolae-Alin, care va fi secondat de colonel Dincă Alin-Adrian, ca și Prim-adjunct al Inspectorului Șef.

Cu o carieră de peste 17 ani în arma pompieri, de-a lungul timpului, colonel Berevoescu Nicolae-Alin a participat și a condus cu succes numeroase intervenții în diferite situații de urgență.

Este dedicat profesiei alese și riguros în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, iar de fiecare dată s-a implicat activ în misiunile la care a participat și a fost mereu aproape de personalul din subordine.

Misiunea de salvator a început-o fiind comandantul Detașamentului 1 de Pompieri Brașov din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Țara Bârsei„ al județului Brașov, funcție ocupată până în anul 2009, când s-a mutat la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Cpt. Puică Nicolae„ al județului Argeș. Aici și-a desfășurat activitatea în cadrul Structurii de Securitate, apoi, în anul 2010, a fost numit comandant al Secției de Pompieri Costești. În anul 2017 a fost împuternicit Prim-adjunct al Inspectorului Șef în cadrul comenzii unității, un an mai târziu, ocupând, prin concurs, funcția în care a activat până la data de 28.11.2022.

În data de 29.11.2022, prin ordin al Inspectorului General a fost desemnat să îndeplinească atribuțiile funcției de Inspector Șef al ISU Argeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.