Polițiștii Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au reținut două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.

În dimineaţa zilei de 28 ianuarie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu sprijinul criminaliștilor din cadrul Serviciului Criminalistic Argeș și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au desfășurat două percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Piteşti, la locuinţele a două persoane, bănuite de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere, amenințare, lipsire de libertate în mod ilegal și furt calificat.

Din cercetări s-a stabilit faptul că, în ziua de 23 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza municipiului Pitești, cei doi bărbați, de 42 și 44 de ani, ar fi lovit și amenințat cu un pistol pe un tânăr de 21 de ani, pe fondul neînțelegerilor legate de vânzarea anterioară a unui telefon mobil. În aceleași condiții, cei în cauză ar fi distrus telefonul persoanei vătămate și obiecte de vestimentație, totodată lipsindu-l de libertate și sustrăgând suma de 800 de lei, primită de la unul dintre cei în cauză, în cadrul tranzacției anterioare.

În urma percheziţiilor, au fost identificate un pistol neletal, precum și o pușcă cu aer comprimat, dar și muniție tip bile metalice și de cauciuc, care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.

Persoanele în cauză au fost aduse la sediul poliției, pentru audieri.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de mâine să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de dispunere a unor măsuri preventive.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.