Reținut pentru abuz de încredere și șantaj

În ziua de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de abuz de încredere și șantaj, și au reținut un bărbat de 48 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul lunii martie a.c., cel în cauză ar fi împrumutat un bărbat cu suma de 400 de euro, în schimbul căreia a fost lăsat, drept garanție, un autoturism și pentru care a fost solicitată dobândă.

Ulterior, când persoana vătămată a restituit împrumutul și dobânda aferentă, bărbatul ar fi refuzat să îi restituie autoturismul și l-ar fi amenințat cu acte de violență și cu distrugerea prin incendiere a autoturismului, încercând să îl determine să îi remită cartea de identitate a autovehiculului și certificatul fiscal.

În ziua de 11 mai a.c., după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.