Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla, se află astăzi în Arges într-o vizită de lucru. Acesta s-a întâlnit cu președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, senatorul liberal Dănuț Bica, deputatul Daniel Constantin, ceilalți parlamentari de Arges și reprezentanți ai autorităților publice locale. Președintele PNL Arges, Adrian Miutescu, l-a rugat pe ministru să facă demersurile necesare în cadrul Guvernului pentru deblocarea proiectului de la Molivisu, unde mai sunt necesare avize pentru construirea pârtiei de schi.
Împreună cu parlamentarii PNL de Arges, cu președintele Adrian Miutescu, cu viceprimarul Pitestiului, Gelu Tofan, cu primarul Piteștiului și prefectul județului, ministrul Cseke Atilla a fost apoi pe șantierul Sălii Polivalente, lucrare finanțată de Compania Națională de Investiții. Lucrarea este finalizată in proporție de aproximativ 60%.
Ministrul Dezvoltării și Lucrărilor Publice, Cseke Atilla, a promis sprijinul Guvernului pentru proiectele Argeșului, in același timp amintind de intenția Executivului de a achiziționa aproximativ 3000 de microbuze școlare noi și de a se incepe un program de construire a creșelor. Vizita va continua cu o întâlnire cu primarii din judet.
De precizat fiind că în jurul orei 18.00 ministrul o să fie la Câmpulung pentru a vedea locațiile a două dintre proiectele depuse de primăria municipiului pentru a primi finanțare de la CNI, respectiv parcarea de la strada Frații Golești și Piața Centrală.
PUBLICITATE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.