Instituția Prefectului – Județul Argeș deschide o aplicație electronică de programare on-line pentru cetățenii care doresc  să înmatriculeze vehicule la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatricularea Vehiculelor, începând de luni, 13 februarie a.c.

Această măsură, alături de introducerea sistemului electronic de ordonare (atribuire bonuri de ordine) la ghișeele SPCRPCIV, vine în sprijinul cetățenilor  în vederea reducerii timpilor de așteptare,  evitării aglomerației și a formării de cozi la ghișee, în contextul eliminării timbrului de mediu,  începând cu data de 1 februarie a.c.

Aplicația este disponibilă pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Argeș, www.prefecturaarges.ro și oferă cetățenilor posibilitatea de a-și alege ziua în care doresc să se prezinte la ghișeu pentru a-și înmatricula mașina.

Totodată, precizăm că, începând cu data de 1 februarie, lucrătorii SPCRPCIV Argeș au soluționat  zilnic  peste 2500 de solicitări, fie că a fost vorba de înmatriculări vehicule, eliberări premise de conducere sau înscrieri la examinări auto.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

NOTIFICARE
Atentie! Postati pe propria raspundere!
Inainte de a posta, cititi regulamentul.